Er is een groot misverstand over dating, waar ik me al een tijdje op verheug om het voor je te ontkrachten. Namelijk:

Als je een relatie wilt, dan moet je eerst flirten. Waar, of niet waar?

Dus je gaat als een malle aan de slag om te leren flirten om zo de vrouw van je dromen te verleiden. Je zoekt het hele wereldwijde web af naar goede flirttips. Je studeert de juiste openingszinnen uit je hoofd. Van versiercoaches leer je hoe je in een drukke winkelstraat de aandacht van vrouwelijke voorbijgangers kunt vangen.

En als je er maar genoeg uren van je leven aan besteedt zul je merken: verdomd, je krijgt aandacht. Je zelfvertrouwen gaat met sprongen vooruit. Je wordt een assertieve man die op vrouwen af durft te stappen en zijn woordje klaar heeft. Wat een heerlijk gevoel.

Heb je jouw vriendin al gevonden?

HET GEBEURDE GEWOON…
Veel mensen denken dat ik een flirtcoach ben. Niks is minder waar. Toen ik begon met het helpen van single mannen, vond het ik het fascinerend. Ik wilde alles weten over flirten. Over de chemie tussen man en vrouw. En over hoe je die polariteit kunt opwekken. Het spel van verleiding en overtuiging kan mij eindeloos boeien.

Maar als ik even heel realistisch bij mezelf naging hoe mijn eigen relaties zijn ontstaan en opgebloeid… kwam daar een uitgebreid spel van flirten en verleiden aan te pas? Nee. Eigenlijk helemaal niet. Iedere relatie ‘gebeurde gewoon’. Sáái!

Elkaar beter leren kennen was op dat moment gewoon de meest logische stap voor ons allebei. Alles ging eigenlijk zo volkomen organisch, dat het pas echt abnormaal zou zijn als we elkaar uit het oog waren verloren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *