Hoe blijf je toch leuke dates hebben in tijden van lockdown? Vraag het gewoon. Ik wil je graag uitdagen voor een experiment. Aanvankelijk kan het doodeng voelen, maar dit is typisch zoiets waarvan je achteraf denkt, ooh was dat nou zo moeilijk?

Nieuwe lockdown, nieuwe verveling. Deze voelt anders dan de eerste. De lockdown aan het begin van dit jaar voelde nog spannend uitdagend, met een sfeer van verrassende nieuwe mogelijkheden. Ik zou mooi alle tijd hebben om aan mezelf te werken en om al die leuke hobbyprojecten op te pakken die anders door tijdgebrek waren blijven liggen. En ik zou eindelijk eens wat beter met mijn eigen huisgenoten kunnen connecten.

Maar wekenlang Pandemic met elkaar spelen gaat vervelen. Mijn hobbyprojecten beginnen inmiddels een monomanie te worden in plaats van een leuke verstrooiing. En al die grote levenslessen? Ach, dat slijt ook.

Hoe zit het met dating? Alles wat nog een beetje sociaal was, is als sneeuw voor de zon verdwenen. Het lijkt allemaal hopeloos…

COMFORT ZONE CHALLENGE: VRAAG HET GEWOON
Geen uitzicht op nieuwe dates? Blijf niet wachten tot er weer nieuwe feestjes worden georganiseerd. Blijf niet doelloos rondhangen op datingsites. Maak je gewoon je eigen dates. Het is makkelijker dan je denkt.

Vandaag heb ik een geweldige comfort zone challenge voor je. Het heet: vraag het gewoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *